gallery/5cc868d6beea4-marijke

Graag stel ik me voor 

 

Mijn naam is Marijke Corvers en ik werk sinds 2001 als schoonheidsspecialiste. De beautybranche is altijd mijn passie geweest en in 2005 heb ik dan ook besloten mijn droom uit te laten komen en mijn eigen beautystudio te beginnen. Dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier.  

 

Ik ben Stivas gediplomeerd en volg regelmatig trainingen om mijn kennis up-to-date te houden. Zo weet u zeker dat u in vertrouwde handen bent.  

 

Ik vind een persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer erg belangrijk. Als u voor het eerst komt, volgt er altijd eerst een analyse van de huid en bespreken we uw wensen. Als u na de behandeling totaal ontspannen en met een stralende huid de beautystudio verlaat is mijn missie geslaagd! 

 

Over Beautystudio True Skin
gallery/producten rau cosmetics
Producten

In de beautystudio werk ik o.a met de producten van Rau Cosmetics. Ik vind het belangrijk dat de producten die ik gebruik zo puur mogelijk zijn. De huidverzorging van Rau Cosmetics bevatten dan ook geen parabenen, geen minerale oliën en grotendeels geen PEG's en kleurstoffen. Ook zijn de producten niet op dieren getest. 

gallery/huidverzorging rau cosmetics

Rau Cosmetics heeft een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorging waardoor ik de behandeling aan ieder huidtype kan aanpassen. Bovendien ruiken ze ook nog eens heerlijk! Uiteraard zijn alle producten waar ik mee werk ook te koop of te bestellen in de beautystudio. Zo kunt u het effect van de behandeling thuis voortzetten.

gallery/5cc868d6beea4-marijke
Marijke -xxx-